API Solidari: un projecte per crear un món millor

Data: 
dijous, 17 octubre, 2019 - 11:45

Avui és el tret de sortida d'API Solidari, un projecte a través del qual recolzarem les iniciatives solidàries dels agents del col·lectiu, les impulsarem i ens implicarem perquè n'obtinguin la màxima difusió i per aconseguir, entre tots, un món millor.

El primer, el teníem clar. La col·legiada Begoña Ballesteros (agència MAYOBALL) ens havia robat el cor amb el seu "Reto gota a gota". Com ella diu sempre: “Si ajudar et fa sentir bé… necessites més motius per salvar vides? Dona sang, salva vides!”. I nosaltres volíem aportar el nostre gra de sorra.

Ja ho hem fet! El passat 15 d'octubre, dia de la patrona dels API, l'equip de treball de la casa va donar sang al Banc de Sang i Teixits de l'Hospital Sant Pau.

Entre tots nosaltres, hem ajudat a millorar la vida de 60 persones. I ara volem fer aquesta proposta extensible a tot el col·lectiu.

Per això et convidem a participar en una convocatòria massiva el proper 25 d'octubre per tal que tots els API que ho desitgin puguin donar sang en centres propers a casa seva. 

Aquí et deixem un document en el qual indiquem quin és el centre al qual hauries d'apropar-te per donar sang segons la delegació territorial a la qual pertanyis. L'hora de trobada serà les 09:30h. A aquesta hora et reuniràs amb els companys de la teva delegació territorial per donar sang i us fareu una foto grupal. Necessitarem que pengis les fotografies que realitzis a Facebook o Instagram amb els hashtags #SuperAPI i #ApiSolidari i etiquetis @apicatalunya. Així ens ajudaràs a difondre aquesta acció i podrem demostrar a la societat el cor i el potencial del col·lectiu API. 


ANIMA’T! Un petit esforç per part teva aconsegueix millorar 3 vides. 

En cas que et resulti impossible assistir a la convocatòria per motius d'agenda, sàpigues que aquesta primera campanya d'API Solidari durarà fins el 31 d'octubre. Per tant, durant la setmana següent podràs apropar-te al centre indicat i donar sang en el moment que més s'ajusti a les teves necessitats.  I no oblidis penjar-ho a les xarxes socials!

GRÀCIES PER LA TEVA COL·LABORACIÓ!