El Departament de Justícia de la Generalitat ens exposa el seu plantejament en matèria d'arrendaments urbans

Data: 
dijous, 16 maig, 2019 - 09:45

Avui la honorable Sra. Ester Capella, Consellera de Justícia i el Sr. Xavier Bernadí, Director General de Dret i d’Entitats Jurídiques, es personaran al Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona i Província (COAPI).

El motiu de la seva visita és compartir la seva visió sobre les competències de les que disposen per desenvolupar una normativa d’arrendaments urbans que reguli l’actual situació del mercat de lloguer. La conselleria de Justícia pretén posar en marxa una normativa específica a través del Codi Civil, basant-se en el model alemany, que és el que més l’ha convençut després de l’estudi que ha desenvolupat pel projecte.

La visita al COAPI de Barcelona es desenvoluparà amb una reunió amb el Sr. Gerard Duelo, president del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària i Província, el Sr. Joan Ollé, president de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC). la Sra. Anna Puigdevall, gerent de l'AIC i la Sra. Montserrat Junyent, Cap de l’Assessoria Jurídica del COAPI. Els representants del Col·legi i l’Associació actuaran com a oients de la proposta de la conselleria, reservant-se la opinió i postura institucional.