Joan Ollé participa al Saló Construïm Futur

Data: 
divendres, 1 març, 2019 - 14:30

El president de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya, Joan Ollé, participarà com a ponent al Saló Construïm Futur, que tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou el proper 8 de març.

En aquest saló, organitzat conjuntament per Open Energy Institute i Bamboo Comunicació, s’abordarà el present i el futur del sector de l’edificació i de la rehabilitació des de diversos prismes, amb criteris de sostenibilitat, eficiència energètica i economia circular, atenent als conceptes de smart building i smart city.

Diferents ponents experts i destacades autoritats exposaran el seu punt de vista respecte a l’activitat econòmica de sector. Entre ells Joan Ollé, que participarà en una taula rodona on exposarà la visió dels API sobre la situació actual i futura del sector de la construcció, respecte a les compres i als lloguers.

Els participants també comptaran amb un espai dedicat a que empreses del sector puguin exposar projectes, innovacions i informació comercial en general.

Aquest Saló té com a principals objectius posar en valor el sector, identificar i reforçar estratègies de futur adequades, difondre tendències i innovacions i proporcionar un espai adient per fer networking i obrir noves oportunitats de negoci.