L’Apialia Osona es consolida al territori

Data: 
divendres, 23 setembre, 2016 - 09:00

L’Alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, va rebre ahir al President d’APIALIA Osona, Jordi Vilalta (La Llar Immobiliària) i els membres de l’agrupació amb oficines a la població, Jesús Arriezu (Proman) i Jordi Masgrau (Codolgestió).

APIALIA Osona, que es va crear el passat mes de març, és una agrupació immobiliària integrada exclusivament per API d'aquesta comarca. El seu objectiu és multiplicar les possibilitats de comprar o vendre un immoble al millor preu i en el menor temps possible.

La presentació de l’agrupació a l’Ajuntament de Manlleu es va efectuar en un clima distès, amb la fi de donar a conèixer el funcionament i objectius d’APIALIA Osona com a eina  col·laborativa entre les catorze immobiliàries* que configuren l’agrupació, i el benefici que suposa per al consumidor.

També es va tractar la situació del mercat immobiliari a la localitat, els canvis i les noves oportunitats que dóna la revisió en curs del POUM, que està duent a terme l’ajuntament, per adaptar-lo a les necessitats de present i futur de la ciutat, així com la predisposició, per part de l’agrupació, de col·laborar amb el consistori en matèria habitatge i en la dinamització de l’economia del municipi.

Des d’APIALIA Osona es valora molt positivament l’acollida per part de l’Alcalde de Manlleu, de la primera d’una sèrie de presentacions previstes a diferents ajuntaments i institucions comarcals per tal de donar a conèixer la iniciativa.

*Apialia Osona està formada per SIMM Arrendaments, Jorcan Vic, Sagestim, Codolgestió, Immoacasa, Finques La Vall, Finques Vic, Proman, La Llar Vic, 9 Centelles, MG Immobiliària, Global Immobiliària, Promocions J.Vestit i Barniol Immobles i Valoracions. Aquestes agències són expertes en el mercat immobiliari d’Osona i col·laboren i comparteixen els encàrrecs de compra o venda en exclusiva de les propietats, gestionant els immobles de manera conjunta.