Optimisme generalitzat i previsió de creixement a Tribuna Immoscòpia

Data: 
dilluns, 28 gener, 2019 - 16:45

El passat 18 de gener, dins del marc de la IV edició de la Tribuna Immoscòpia, la nostra jornada gratuïta sobre expectatives del sector immobiliari espanyol, el CaixaForum va acollir a més de 300 participants que van tenir la oportunitat de posar-se al dia sobre la possible evolució del mercat immobiliari durant aquest 2019, de la mà d’experts en el mercat residencial d’obra nova i de segona mà, així com del sector financer.

Durant aquesta jornada organitzada per Immoscòpia,  l’optimisme era generalitzat respecte a la previsió de la situació del mercat immobiliari per aquest any, coincidint tots els experts que van participar-hi en l’estabilització del sector. També van coincidir tots en què l’actual mercat està lluny de trobar-se immers en una nova bombolla immobiliària, ja que a nivell general estem vivint un cicle macroeconòmic expansiu i el sector està més professionalitzat.

Respecte als futurs compradors dels habitatges, els experts van alertar que s’haurà de posar molta més atenció a les noves generacions com els millenials i que una col·laboració público-privada serà necessària per augmentar l’oferta, facilitant-los el primer accés a l’habitatge.